Това е третото посегателство на мъжа над беззащитни старциКриминално проявен уби

...
Това е третото посегателство на мъжа над беззащитни старциКриминално проявен уби
Коментари Харесай

Бтв: Убиха с брадва мъж пред очите на съпругата му

Това е третото посягане на мъжа над беззащитни старци

Криминално проявен уби с брадва възрастен мъж в белослатинското село Враняк и след това се съобщи в полицията. Престъплението е осъществено пред очите на брачната половинка на 82-годишния Димитър Маринов, оповестява БТВ.

Жената е в потрес и е призната в болница. По думите ѝ причинителят непосредствено влезнал и почнал да нанася удари на мъжа ѝ по главата и тялото с секира.

Убиецът Николай е комшия на жертвата. Лежал в пандиза за кражба на 1000 лева от вкъщи на Димитър. " Казват ми, че са го пуснали тук по коледните празници, очевидно напил се е и решил да си отмъсти ", описа внукът на убития.



Мъжът си тръгнал едвам когато дамата му дала 1600 лв.. С част от тях си купил цигари и облекла и се предал – като преди този момент я бил и ѝ счупил телефона. А дамата, която е неработоспособен, едвам съумяла да излезе на двора и да повика помощ.



Това е третото посягане на мъжа над беззащитни старци. Хората се опасяват да замръкнат.

 фотография: Бтв

" Първото му влизане беше при един възрастен дъртак с нож, който умря, взе му 200 лева, изобщо би трябвало да се премисли целият закон за наказванията ", разяснява кметът Жени Узунова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР